Дървен цветен пъзел с блокчета Мандала

  • Дървен цветен пъзел с блокчета Мандала
Наличност:
В наличност
Код на продукта:
3727
Производител:
Classic world
25.90 лв
Без данък: 25.90 лв
Все още няма рейтинг Напишете отзив

Дървена детска играчка - цветна мандала.Спомага за развитието на концентрацията и въображението на малките. Дървени играчки за деца подходяща за над 3 г.


Предназначение на дървената играчка Блокчета мандала и същността на Мандалата


Знаехте ли, че мандала съществува не само в азиатската култура и религия, но също така се среща и в Християнството. Тя е свещен символ, който представя Вселената и съвършенството на живота.


Предимства и полезни свойства на дървената грачка Детки блокчета мандала


Този образ е станал емблемен за медитацията, защото се вярва, че взирането в мандалата има успокояващ ефект. Дървеният пъзел на Classic World не само ще действа релаксиращо на вашето дете, но и ще развие неговата концентрация и креативност. Нареждането на дървените блокчета в реда на цветния спектър ще засили въображението на малките, което е есенциално за тях. Играчката се състои от 66 части, съставени в 6 основни формички, които имат точно определена подредба. Така асоциирането на цвета с фигурата спомага за развитието на фотографската памет.


Поради предимствата за физическото и емоционално развитие на децата, е планирано детските дървени играчки на Classic World да влязат в училищната система за подпомагане мозъчната дейност.
Напишете отзив