Доставка

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКА

 

При направена поръчка в нашия сайт ще получите  потвърждение на посочения имейл адрес. След като поръчката бъде обработена ще получите потвърждение по email, съдържащ подробна информация за поръчката. Обаждане по телефона относно поръчката Ви ще получите само в случай на липса на поръчан артикул или при пропуски и неточности в поръчката, като поръчката може да бъде променена или анулирана. 

  • Поръчки, получени до 11.30ч. в работни дни (Понеделник - Петък) се доставят на следващия работен ден или според графика на куриерската фирма за някои населени места
  • Поръчки, получени след 11.30 в Петък, както и тези в Събота и в Неделя, се обработват и изпращат в понеделник и се доставят на следващия работен ден.
  • Поръчки, направени по време на официални празници, се обработват и изпращат в първия или втория работен ден след празниците и се доставят съответно на следващия работен ден.
  • Доставката не включва опция '' Преглед '' 


СРОК ЗА ДОСТАВКА

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди. 

От момента на потвърждаването на поръчката, тя ще бъде на посоченото от вас място в рамките на 1-2 работни дни. За големите градове най-често доставката е в рамките на работен ден, а в по-малките населени места  срокът за доставка може да отнеме 2-3 работни дни (в зависимост от графика на куриерската фирма).

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКА


- До офис на Спиди - 3.95 лв. за поръчки до 80 лв.

- До адрес на клиента - 5.95 лв. за поръчки до 80 лв.

- Безплатна доставка до офис на Спиди за поръчки над 80 лв.

 

ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКА:

-         ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ - с наложен платеж. Задължително пазете издадената от куриера бележка!

 

 

Всеки продукт, закупен от Онлайн магазин minime.bg може да бъде върнат или заменен за друг в 14-дневен срок от датата на получаване на доставката, като са спазени съответните условия за това.  Условията за връщане и замяна ще намерите тук.