Бочко сапун маслина 75гр.

  • Бочко сапун маслина 75гр.
Наличност:
В наличност
Код на продукта:
602042
Производител:
Бочко
0.85 лв
Без данък: 0.85 лв
Все още няма рейтинг Напишете отзив

Специална формула за бебета и малки деца - деликатно измива и не изсушава бебешката кожа. Пантенолът хидратира, задържа влагата и ускорява растежа и обновяването на клетките. Натуралният зехтин подхранва, овлажнява и омекотява. Витамин Е има антиоксидантно действие. Формула, обогатена с глицерин.
Подходящ за честа употреба
Активни съставки:
Пантенолът помага да се задържи естествената влага на кожата, стимулира растежа и обновяването на клетките. Ускорява синтеза на липиди и белтъци, което регенерира кожата. Действа като успокояващо средство при раздразнения и кожни проблеми.
Натуралният зехтин се добива без участието на химикали с методи, използвани от хилядолетия – маслините се събират ръчно, мачкат се между огромни плоски камъни и изцеденото растително масло се събира. Зехтинът съдържа вещества, които спомагат за хармонизиране на кръвообращението, действат антиоксидантно и хидратиращо.
Витамин Е - в козметиката се използва свойството му да създава липиди в кожата, за да бъде тя хидратирана и еластична. Освен това предпазва от вредната слънчева радиация, която идва с ултравиолетовите лъчи. Също така приемът му помага да се подсили бариерната функция на кожата. Вътрешният прием стимулира производството на червени кръвни телца.

Напишете отзив